fbpx
Hopp til innholdet

det du ser

Det du ser pårivker deg. Du kan være mer eller mindre oppmerksom på dine omgivelser. Bevisst observasjon kan gjøre oss mer tilstede. Aktiv bruk av blikket er derfor en enorm ressurs for deg som ønsker å kjenner mer på gleden ovr å være til. Gleden kommer når vi ønsker å være oss selv og by på oss selv. Da er vi aktivt tilstede og nysgjerrige på oss selv og det som skjer rundt oss.

Er du nysjgerrig på hvordan du kan påvirke hvordan du har det med å være mer bevisst dine omgivelser? Da er du velkommen til Samtalekontoert på Gjestebrygga torsdag 13.oktober kl.19-20.

en inspirasjonskveld i 3 bolker

Inspirasjonskvelden kommer til å være på samtalekontoret hvor det er plass til 8 mennesker rundt møtebordet. Kvelden blir tredelt. Først vil jeg snakke litt om hvordan vi bruker øynene for å kommunisere og være i kontakt med hverandre og verden. Videre vil jeg gi eksempler på hvordan det du ser kan bety noe for en terapeutisk prosess.

Deltakerne vil inviteres til å delta aktivt i praktiske øvelser. I andre del av kurset vil vi observere hvordan bilder kan tale til oss. I den tredje bolken vil deltakerne få mulighet til å selv utrykke seg i farger og former.

det du ser for deg

Mange får hetta med tanken på at de skal utrykke seg i bilder. Som kunst og håndverkslærer har jeg som en del av jobben satt karakter på tegninger og erfart hvordan andrs vurdering ofte dreper gleden over å utrykke seg i bilder. På dette kurset ønsker jeg å bidra med noe helt annet enn vurdering! Barnslig utfoldelse, spontanitet, lek og nysgjerrighet er en kilde til glede i livet. Sammen skal vi utforske hvordan du kan komme i kontakt med lekenheten i deg!

meld deg på!

Kurskvelden har max plass til 8 deltakere. Du register din interesse ved å sende mail til post@heledeg.net eller sms til 46961648.

Stikkord: