fbpx
Hopp til innholdet

BAKKEKONTAKT

11.oktober 2021 ble det arrangert en inspirasjonskveld med Lisanne Prinz og Bergithe Torp Bø i Grimstad. Tema for kvelden var bakkekontakt. Vi brenner for at mennesker skal kjenne at de har kontroll over sitt stress, og håper å sette opp dette kurset igjen i nye sammenhenger.

På denne kurskvelden snakket vi om hvordan vårt indre maskineri påvirkes av aktivitet og viktige gjøremål. Noen ganger oppleves det vanskelig å få kontroll over stress, men det finnes mange praktiske ting en kan gjøre for å balansere nervesystemet. Deltakerne på inspirasjonskvelden ble utrustet med en del praktiske øvelser og teknikker.

Med utgangspunkt i tema bakkekontakt snakket vi om hvordan vi kan finne noe å holde fast i for å roe ned stresskarusellen. Vi kan sette føttene på fjell gjennom bevisst nærvær til våre omgivelser, selvnærvær, andres nærvær, sannheten om hvem vi er og bevisstheten om at Gud er nær og bærer hele verden.