Våre medarbeidere

Bergithe Torp Bø, sjelesørger og terapeut under utdanning

Bergithe Torp Bø er daglig leder og sjelesørger. Hun er utdannet faglærer i kunst og håndverk med master i psykisk helse, hun har også videreutdanning i kristen sjelesorg fra Diakonova og veiledningspedagogikk fra UiA. For tiden er hun midtveis i en psykoterapiutdannelse ved IPSICC. I samtaler benytter hun gjerne kreative metoder i kombinasjon med psykoedukasjon om stabilisering, bevissthet omkring emosjoner og kropp, kognitiv terapi og motiverende intervju. 

Lisanne Prinz, terapeut under utdanning

Lisanne Prinz studerer psykoterapi på 4. og siste året ved IPSICC og tilbyr terapi på tysk, engelsk og norsk. Hun har ellers utdannelse og arbeidserfaring som mattelærer. Lisanne er fascinert av kroppens visdom og tankenes makt. Hun er en kompetent følgesvenn på reiser gjennom indre landskap. Og hun ser muligheter for å skape forandring. Små skritt og enkle, praktiske ting er ofte best.

Kårstein Bø, økonomisk veileder

Kårstein Bø har god kjennskap til offentlige systemer. Han hjelper gjerne den som trenger praktisk eller økonomisk veiledning. Kårstein har erfaring og utdanning som agronom og bankøkonom, i tillegg har han arbeidserfaring med rus og kommunens sosialtjeneste. Tilgjengelig: tirsdag og onsdag 9-12.

Arve Bekkelund, pastor og åndelig veileder

Arve Bekkelund er pastor i Betania menighetessenter. Arve har studert teologi ved Ansgar og tilbyr åndelig veiledning.

Tor Inge Andersen, pastor og åndelig veileder

Tor Inge Andersen er pastor i Pinsekirken Filadelfia i Grimstad. Han tilbyr samtaler, sjelesorg, forbønn eller åndeligveiledning.